Geen geluid op Youtube [opgelost]

 Je kunt YouTube-video's in elke browser bekijken, maar het geluid ontbreekt? Maak je geen zorgen. Lees verder om meer te weten te komen over de meest effectieve oplossingen voor het probleem. Een aantal factoren veroorzaken het probleem. Probeer elke optie totdat u er een vindt die werkt.





Methode 1: Dempen van de YouTube-video opheffen


Het is mogelijk dat het geluid op Youtube is uitgeschakeld. Controleer het luidsprekerpictogram in de linkerbenedenhoek van de YouTube-video om te zien of er een "\" verschijnt. Als dit het geval is, klikt u erop om het geluid weer op te heffen.


Methode 2: Gebruik een andere browser


Gebruik een andere browser om de video te bekijken. Als het geluid aanwezig is in andere browsers, wordt het probleem veroorzaakt door de browser die wordt gebruikt. Ga in dit scenario verder met methode 3. Als uw geluidskaart in geen van uw browsers werkt, moet u de stuurprogramma's van de geluidskaart upgraden.


Methode 3: Schakel de browser en de plug-ins uit

Volg onderstaande stappen:


1. Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Kies in het pop-upmenu Volumemixer openen.

2. Controleer of de schuifregelaars van de browser en plug-ins niet zijn gedempt of helemaal onderaan staan. Ik gebruik Firefox in mijn situatie (zie onderstaand screenshot).


Methode 4: Verwijder de Adobe Flash Player en werk deze bij


Veel Windows-klanten die hetzelfde probleem hadden als u, ontdekten dat het verwijderen en opnieuw installeren van Adobe Flash Player het probleem oploste.


Methode 5: Werk het stuurprogramma voor de geluidskaart bij


De laatste optie is om de geluidsdriver te upgraden. Als u niet de tijd, het geduld of de computervaardigheden hebt om de stuurprogramma's handmatig bij te werken, kan Driver Easy het voor u doen.


Driver Easy zal uw systeem automatisch detecteren en de juiste stuurprogramma's lokaliseren. U hoeft niet te weten welk besturingssysteem uw computer gebruikt, u hoeft zich geen zorgen te maken over het downloaden en installeren van de verkeerde driver en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u een fout maakt tijdens de installatie.


Met de GRATIS of PRO-versie van Driver Easy kunt u uw stuurprogramma's automatisch bijwerken. Met de Pro-versie zijn er echter maar twee klikken nodig (met volledige ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen):


1) Download Driver Easy en installeer het.

2) Start Driver Easy en selecteer Nu scannen in het menu. Daarna zal Driver Easy uw computer controleren op eventuele problematische stuurprogramma's.

3) Om automatisch de juiste versie van een gemarkeerd audiostuurprogramma te downloaden, klikt u op het pictogram Bijwerken ernaast en installeert u het handmatig (u kunt dit doen met de GRATIS versie).



Ik hoop dat de bovenstaande oplossingen je kunnen helpen om het probleem met geen geluid op YouTube op te lossen. Als het probleem van geen geluid op YouTube nog steeds aanhoudt, kun je contact opnemen met het klantenserviceteam via de YouTube Bellen.




Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending