Hoe maak je een account op Facebook aan

Wil je deel uitmaken van de levendige Facebook-community? Facebook-accounts kunnen voor niets en snel worden aangemaakt. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je chatten, foto's indienen, interessante inhoud delen met vrienden en nog veel meer doen.


1. Een account maken

1. Activeer de startpagina van Facebook. De minimumleeftijd om een Facebook-account te openen is 13 jaar. Hoewel Facebook-accounts gratis zijn, kun je geld uitgeven aan extra's voor je account. Per e-mailadres kun je maar één Facebook-account openen.


2. Typ uw gegevens in. Voer uw voor- en achternaam, e-mailadressen, wachtwoorden, verjaardagen en geslacht in op de Facebook-startpagina. Voor uw account moet u uw echte naam gebruiken. Als je bijnaam een versie is van je echte naam, is dat oké (bijvoorbeeld Jim in plaats van James).

3. Selecteer "Aanmelden" in het menu. Er wordt een e-mail ter bevestiging verzonden naar het adres dat u hebt opgegeven als al uw informatie juist is.

4. Verstuur de bevestigingsmail. De bezorging van de e-mail kan enkele minuten duren. Om uw account te activeren, klikt u op de link in de e-mail.

2. Uw profiel opstellen

1. Voeg een profielfoto toe. Nadat je een account hebt aangemaakt, moet je meteen een profielfoto toevoegen. Dit maakt het voor mensen eenvoudig om u te identificeren en gesprekken met vrienden en familieleden te vergemakkelijken.

2. Inclusief vriendjes. Zonder vrienden en familie om mee te delen, is Facebook nutteloos. Je kunt je contactlijsten importeren, mensen zoeken op naam of e-mail en vrienden uitnodigen die nog niet op Facebook zitten.

  • Het verzenden van een uitnodiging voor een vriend is nodig wanneer u iemand vindt die u wilt toevoegen. Ze worden toegevoegd aan je vriendenlijst zodra ze je uitnodiging accepteren.

3. Stel uw privacyvoorkeuren in. Er zijn talloze horrorverhalen van mensen die hun baan verliezen als gevolg van het delen van iets dat controversieel was of het uploaden van dingen waarvan ze niet wilden dat anderen ze zagen. Besteed wat tijd aan het configureren van uw privacy-instellingen om te voorkomen dat de verkeerde personen uw berichten bekijken.

3. Facebook gebruik

1. Plaats en deel. Je hebt de mogelijkheid om berichten op je eigen tijdlijn of de tijdlijnen van je vrienden te plaatsen. Links, afbeeldingen en video's van andere websites op internet kunnen ook worden gedeeld.

2. Gebruik Facebook om te praten. Iedereen op je vriendenlijst kan met je chatten op Facebook. Wanneer de persoon met wie u in gesprek bent opnieuw inlogt, zal deze uw bericht zien, zelfs als ze momenteel niet online zijn. Voor mobiel chatten kun je ook de Messenger-app voor je telefoon downloaden.

3. upload afbeeldingen. U kunt afbeeldingen uploaden naar Facebook en ze delen met uw vrienden en familie nadat u ze op uw pagina heeft geplaatst. Je hebt de mogelijkheid om een enkele foto te uploaden of om albums te maken. Upload geen inhoud die dubieus zou kunnen zijn.

4. Maak een gelegenheid. Met Facebook kun je evenementen organiseren en uitnodigingen versturen. U kunt de tijd en dag invoeren, de plaats, posten wie aanwezig zal zijn en uitnodigingen sturen naar bepaalde personen. Facebook-evenementen nemen geleidelijk de overhand als de meest populaire methode voor individuen om evenementen te plannen.

We hope this guide helped you set up your Facebook account. Now you can set up your Facebook account without any problem. If you have any problem related to Facebook then you can contact us. Thank You : Facebook bellen nederland,

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending