Hoe Facebook mobiele berichten te verwijderen

Soms wil je een Facebook-chat sturen omdat je er klaar mee bent. Hoewel je momenteel alleen Facebook-berichten van je computer kunt verwijderen, kun je berichten van Facebook Mobile archiveren zodat ze verborgen blijven totdat je klaar bent om een specifiek bericht of het hele gesprek te verwijderen. Dit stuk zal laten zien hoe.

1. Toegang tot berichten. Tik op het menusymbool in de linkerbovenhoek van een pagina.

2. Selecteer Berichten in het menu. Zoek de knop Berichten in de linkerkolom en druk erop. Er wordt een geschiedenis van uw gesprekken weergegeven.

3. Zoek de chat op die je wilt beëindigen. Blader door de lijst totdat u het hebt gevonden. U kunt ervoor kiezen om de thread te archiveren, deze als ongelezen te markeren of de actie te annuleren door op het bericht te tikken en vast te houden. Tik op om 'Thread archiveren'.

  • Het bericht is niet langer zichtbaar in uw lijst.

4. Weg met het bericht. Als je achter je computer zit, klik je op Berichten in de linkerkolom van je Facebook-startpagina en kies je 'Gearchiveerd' in het menu Meer om je gearchiveerde chats te bekijken.

5. Kies het gesprek in kwestie. Kies het gesprek dat het bericht bevat dat u uit uw gearchiveerde gesprekken wilt verwijderen uit de lijst aan de linkerkant. "Bericht verwijderen" kan worden gekozen in het menu Acties. Er staat nu een selectievakje naast. elk bericht in het gesprek.

6. Markeer berichten voor verwijdering. Selecteer een of meer berichten van het gesprek door het vakje aan te vinken en klik vervolgens op de knop 'Verwijderen' onder aan de pagina.

  • Opmerking: kies "Chat verwijderen..." in het menu Actie in plaats van "Berichten verwijderen..." om het hele gesprek te verwijderen.
  • Er verschijnt een bevestigingsvraag voor verwijdering. Klik alleen op "Bericht verwijderen" als u het zeker weet.

7. Verwijder de record van het gesprek. Nadat je een bericht hebt verwijderd, kun je het gesprek op je mobiele apparaat bekijken door er met je cursor over te gaan en op de kleine "Archiveren"-pijl rechts van de chat te klikken. Je mailbox krijgt een antwoord op je chat.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het verwijderen van berichten op Facebook. Nu kunt u berichten van uw Facebook verwijderen. Als je een probleem hebt met Facebook, kun je zonder problemen contact met ons opnemen. Bedankt : Facebook nederland.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending