Hoe een Google-account uit Chrome te verwijderen

 Wilt u uw Google-account uit Chrome wissen en naar nauwkeurige details zoeken? Google Chrome werkt vrij soepel met een Google-account en stelt gebruikers in staat hun persoonlijke informatie over verschillende apparaten te synchroniseren. Als u echter geen Google of synchronisatie op uw apparaat hoeft te gebruiken, kan een eenvoudige techniek worden gebruikt om het te verwijderen. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over het verwijderen van een Google Chrome-account.


Leer de methode om een ?Google-account uit Chrome te verwijderen


Chrome wordt door individuen op verschillende apparaten gebruikt en synchroniseert hun Google-account op elk apparaat met de browser. Daarom wordt hieronder uitgelegd wat het meest geschikte proces is om een ?Google Chrome-account van meerdere apparaten te verwijderen.




Stappen om Google-account op Windows te verwijderen:


  • Eerst moet de browser op uw vensterapparaat worden gestart
  • Ga vervolgens naar de startmenu-instellingen van Chrome
  • Tik op de afsluitknop onder Jij en Google en vink vervolgens bladwijzers, geschiedenis en wachtwoord verwijderen aan in het pop-upvenster van dit apparaat.
  • Druk ten slotte op de uitschakelknop om uw Google-account definitief te verwijderen

Stappen om Google-account op iPhone of iPad te verwijderen:


  • Ga eerst naar je iPhone en navigeer naar je browser. Google Chrome
  • Selecteer vervolgens Google bovenaan het scherm
  • Vervolgens moet u nogmaals op de verwijderknop drukken om de bewerking te voltooien en het Google-account te selecteren dat u wilt verwijderen.


Stappen om Google-account op Android te verwijderen:


  • Open de Chrome-browser van je Android-apparaat en ga naar instellingen
  • Je moet ook Google invoeren vanaf het bovenste scherm van de instellingen
  • Vervolgens wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u eerst de instellingen voor accountsynchronisatie kunt bekijken en vervolgens het account kunt selecteren dat u wilt verwijderen
  • Klik ten slotte op de knop Verwijderen om het Google Chrome-account te wissen


Google-ondersteuning


Op deze pagina krijgt u volledige informatie over het wissen van een Google-account uit Chrome op verschillende apparaten, zoals Windows, Android of iOS. Door contact op te nemen met hun klantenondersteuningscentrum, kunt u bovendien meer hulp krijgen bij Google-gerelateerde problemen.


Als geen van de methoden werkt, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met Google-ondersteuning via Google Bellen Nederland, aangezien deze 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending