Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

 Stel je voor dat je haast hebt om een e-mailbericht te verzenden in Outlook op je Mac en de 3253-foutmelding “Verbinding met de server mislukt of verbroken” ontvangt. Het is misschien wel een van de meest stressvolle dingen die je ooit hebt meegemaakt. Als u dit probleem tegenkomt en op zoek bent naar een snelle oplossing voor Outlook Mac-foutcode 3253, bent u bij ons aan het juiste adres.


  • In deze blog leer je alles wat je moet weten
  • Wat is de betekenis van Mac Outlook-fout 3253?
  • De redenen voor het voorkomen ervan.
  • Methoden om Outlook-foutcode 3253 te repareren die eenvoudig en efficiënt is.
  • More about this source textSource text required for additional translation information
  • Dus laten we beginnen

Gebruikers van Mac Outlook hebben vaak aangegeven dat ze bij het verzenden van een e-mail op problemen stuiten en dit niet kunnen. Ze hebben ook bevestigd dat ze soms bij het verzenden van een e-mail een Mac Outlook-foutcode 3252 ontvangen met het bericht “Verbinding met de server mislukt of verloren gegaan”.




Deze fout verhindert dat Mac-gebruikers nieuwe e-mailberichten verzenden, maar heeft geen invloed op het ontvangen van berichten. Het e-mailbericht wordt verplaatst naar een outbox met een permanente status in behandeling en codefout 3253 wanneer de gebruiker op de verzendknop klikt. Als gevolg hiervan is het duidelijk dat deze fout alleen invloed heeft op het verzenden van e-mail.


Het ergste is dat deze fout zich voordoet zonder waarschuwing, waardoor uw communicatie mogelijk wordt belemmerd en uw bedrijf negatief wordt beïnvloed. Daarom is het belangrijk om deze fout zo snel mogelijk te corrigeren.


Redenen achter Mac Outlook 3253-fout


Dit is een “verbindingsfout met de server” -fout en er is geen bekende oorzaak voor het optreden van deze fout. Na onderzoek van verschillende gevallen volgen echter enkele veelvoorkomende verklaringen:


Verkeerd Outlook-account ingesteld


Dit is een van de meest voorkomende oorzaken van verbindingsproblemen tussen client en server. Outlook-foutcode 32353 komt vaak voor wanneer het Outlook-account niet correct is ingesteld in het Mac-systeem. Onjuist geconfigureerd betekent onjuist geconfigureerde uitgaande (SMTP) en inkomende (POP en IMAP) mailservers.


Vergroting in de grootte van Send BOX


Wanneer het aantal items in de verzenddoos omhoog schiet, wordt de e-mailclient zwaarder belast, wat resulteert in een toename van het aantal e-mails in de verzenddoos.


Onjuiste installatie van Outlook


Dit kan ook de oorzaak zijn van MAC Outlook-fout 3253; in bepaalde gevallen kan een onnauwkeurigheid of onjuiste installatie van Outlook op het Mac-systeem van de gebruiker het probleem veroorzaken. Door de juiste details te presenteren, kan dit probleem eenvoudig worden opgelost.


Oplossing voor het gemakkelijk oplossen van Mac Outlook-fout 3253


Nu is het tijd om op zoek te gaan naar een haalbaar alternatief dat ervoor zorgt dat de fout wordt gecorrigeerd. Maak je geen zorgen; alle oplossingen zijn in eenvoudige taal geschreven en u kunt de fout eenvoudig oplossen door de instructies stap voor stap te volgen.


De eerste stap is het bepalen van de synchronisatie van uw Outlook-account (dit verwijst naar aan wie uw Outlook-account is gekoppeld). Dit kan POP3, IMAP, MS Exchange-server of Exchange Active Sync (EAS) zijn. Door deze maatregelen te volgen, kunt u het snel terugvinden.


1 - Selecteer Bestanden >> Info in het vervolgkeuzemenu.


2 - Ga naar Accountinstellingen >> Kies Accountinstellingen in het vervolgkeuzemenu.


De vorige caches van Mac Outlook verwijderen


Een van de oplossingen voor deze Mac Outlook-fout is om uw “cachekeuze” opnieuw in te stellen. In bepaalde gevallen lost deze oplossing het probleem op. U kunt ongewenste cache handmatig verwijderen door deze eenvoudige stappen te volgen.


1 - Druk op het “Spotlight-zoekglas” in de rechterbovenhoek van uw Mac-scherm om de “Terminal-app” op uw Mac te openen. HyperTerminal is een type terminal.


2 - Het terminalvenster wordt geopend >> Typ in de terminal defaults delete com.Microsoft.Outlook. Al uw eerdere Outlook-voorkeuren worden verwijderd als gevolg van deze opdracht.


3 - Typ “kill all cfprefsd” in het terminalvenster. De voorkeuren in de cache worden verwijderd als gevolg van deze actie.


4 - Open vervolgens Outlook in uw Mac-configuratie.


Stuur een e-mail om te zien of fout 3253 is opgelost. Als de e-mail zonder probleem wordt verzonden, geweldig; zo niet, ga dan verder met de tweede methode.



Hoe u een nieuw e-mailaccount maakt


Stel handmatig een nieuw e-mailaccount in uw Mac Outlook in door een nieuw profiel aan te maken.


1 - Gebruik de Finder-tool om de Outlook-applicatie te zoeken.


2 - Selecteer Pakketinhoud weergeven in het contextmenu van de Outlook-toepassing door er met de rechtermuisknop op te klikken.


3 - Ga naar Content >> Sharing Support >> Outlook File Manager en dubbelklik erop.


4 - Selecteer Opties voor nieuw profiel maken >> en vul de vereiste gegevens in.


Kies een accountformulier uit het vervolgkeuzemenu (Exchange / Office 365 of POP / IMAP) en klik op Account toevoegen.


Vul de juiste gegevens in en controleer deze op juistheid voordat u op de knop Account toevoegen klikt.


Opmerking: als u een Exchange- of IMAP / POP-account wilt toevoegen, volgt u gewoon de onderstaande stappen.


Voor het eerst een Exchange-account toevoegen


1 - Selecteer Exchange via de knop Toevoegen in de linkerbenedenhoek.


2- Vul alle benodigde gegevens voor uw Exchange-account in.


3- Om nu uw uitwisselingsaccount automatisch te configureren, kiest u de optie “Automatisch configureren” >> druk op Account toevoegen.


1 - Klik op de knop Toevoegen >> Andere e-mail om een IMAP / POP-account toe te voegen.


2 - Vul de vereiste informatie in.


3 - Selecteer Account toevoegen in het vervolgkeuzemenu.


Stuur een test-e-mail om te zien of de fout is gecorrigeerd nu uw laatste account is toegevoegd aan uw Mac Outlook.


Ik hoop dat deze korte tutorial over het oplossen van Mac Outlook-fout 3253 “Verbinding met de server is mislukt of verbroken” nuttig was. Als je deze blog nuttig vindt, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte. Als u vragen heeft over Mac Outlook of zijn fouten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op Outlook Bellen.


Lees ook deze blog: https://sites.google.com/view/klantenservicehelpdesk/blog/outlook-unknown-error-code-0x8000ffff-opgelost?



Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending