Hoe herstel ik mijn eBay-account?

 Veel eBay-verkopers proberen hun account opnieuw te activeren na een periode van inactiviteit van maanden of jaren. Als je positieve feedback hebt gekregen, is het logisch om hetzelfde eBay-account te gebruiken. Om weer toegang te krijgen tot uw eBay-account, moet u eerst eBay verzoeken om uw gebruikers-ID te e-mailen en vervolgens uw wachtwoord opnieuw instellen als u het bent vergeten.


Hoe herstel ik mijn eBay-account?


Mensen stoppen soms met verkopen op eBay en besluiten jaren later dat ze opnieuw willen proberen om wat meer geld te verdienen op de veilingsite. Het is logisch om hetzelfde eBay-account te gebruiken als je eerder positieve feedback hebt ontvangen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen als u een oud eBay-account heeft dat u opnieuw wilt gebruiken.


Log in met uw gebruikers-ID en wachtwoord om uw account terug te krijgen; als u ze bent vergeten, klikt u op de betreffende link en volgt u de instructies om een ​​nieuwe aan te maken.


Als uw account lange tijd inactief is geweest, heeft eBay mogelijk besloten deze te sluiten. Als dit het geval is, moet u opnieuw beginnen en mag u dezelfde naam niet opnieuw gebruiken. Je kunt je account niet terugkrijgen als je eerder de procedure voor het sluiten van een account bij eBay hebt doorlopen of als je veel beleidsschendingen hebt gehad en je account is gesloten.





Tips voor het herstellen van uw eBay-account


Als je problemen hebt met inloggen op je eBay-account, overweeg dan de volgende suggesties, die je zouden moeten helpen toegang te krijgen tot je account.


1. Controleer nogmaals of uw gebruikersnaam en wachtwoord geldig zijn en of de caps lock van uw toetsenbord is uitgeschakeld.

2. Schakel de optie voor automatisch aanvullen in uw browser uit. Het is mogelijk dat u foutieve gegevens heeft ingevoerd.

3. Als u probeert in te loggen op een mobiel apparaat, schakelt u tekstvoorspelling uit, omdat hierdoor uw ID en wachtwoord kunnen veranderen.

4. Wis de cookies en cache in uw browser.


Reset je eBay-wachtwoord


Volg deze eenvoudige methoden om je wachtwoord te wijzigen en je eBay-account terug te krijgen, of je nu een eBay-koper of -verkoper bent.


1. Gebruik je oude gebruikers-ID en wachtwoord om in te loggen. Als ze niet werken of je je wachtwoord bent vergeten, moet je contact opnemen met eBay voor je gebruikers-ID en een wachtwoordreset. U kunt inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord als u uw wachtwoord weet, maar niet uw gebruikers-ID.

2. Klik op 'Reset uw wachtwoord om uw wachtwoord te wijzigen. Je ontvangt een e-mail van eBay met instructies en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. U zou de e-mail binnen vijf minuten moeten ontvangen en controleer uw spammap als dit niet het geval is.


Als u wilt, kunt u per sms een tijdelijk wachtwoord op uw mobiele telefoon krijgen. Alleen als u uw mobiele nummer eerder bij eBay heeft geregistreerd, wordt dit gedaan.


Reset je eBay-gebruikers-ID


Als je je gebruikers-ID bent vergeten, ga je naar 'Je gebruikers-ID vergeten' en voer je het e-mailadres in dat je hebt gebruikt toen je je voor het eerst aanmeldde voor eBay. Binnen 24 uur stuurt eBay je een e-mail met je gebruikers-ID.


Neem contact op met de eBay-klantenservice


Als je hebt geprobeerd je wachtwoord opnieuw in te stellen, maar je nog steeds niet kunt inloggen op je eBay-account, kun je contact opnemen met het klantenserviceteam van eBay Nederland voor hulp. In sommige gevallen kan eBay uw account hebben gesloten en als u opnieuw wilt verkopen, moet u een nieuwe aanmaken.



Comments

Popular posts from this blog

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending