YouTube Geen video [OPGELOST]

 Ben je gefrustreerd wanneer je naar de YouTube-website gaat om een ​​video te bekijken en ontdekt dat er niets op je scherm wordt afgespeeld?


Het goede nieuws is dat je het snel kunt oplossen door een van de onderstaande methoden te volgen.


Oplossingen om te proberen:


Je hoeft ze niet allemaal te proberen; werk je een weg door de lijst totdat je degene vindt die voor jou werkt:




Oplossing 1: log uit bij je YouTube-account


Of je nu problemen hebt met het bekijken van een video op YouTube terwijl je bent ingelogd, probeer uit te loggen bij je account om te controleren of het probleem zich nog steeds voordoet. Om uit te loggen, gaat u naar de rechterbovenhoek van de YouTube-pagina en klikt u op uw accountsymbool en vervolgens op Afmelden.



Controleer of het vervelende probleem opnieuw optreedt. Zo niet, dan heb je het probleem opgelost. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende stap.


Oplossing 2: vernieuw de pagina of open uw webbrowser opnieuw


Omdat je browser tijdelijk niet goed werkt, kun je het YouTube-probleem zonder video ervaren. Dit onaangename probleem kan worden opgelost door de pagina te vernieuwen. Om dit te doen, volgt u gewoon de onderstaande stappen:


Om de videopagina opnieuw te laden, klikt u op de knop Opnieuw laden of het pictogram in uw webbrowser of drukt u op F5 op uw toetsenbord. Kijk dan of het probleem nog steeds bestaat.


  • Sluit uw webbrowser en open deze opnieuw als het probleem zich blijft voordoen.
  • Start uw browser opnieuw en probeer opnieuw een YouTube-video te bekijken.
  • Kijk vervolgens of het probleem aanhoudt. Maak je geen zorgen als het doorgaat. Er zijn andere oplossingen om te proberen!


Oplossing 3: controleer de status van uw netwerkverbinding


Misschien verhindert uw netwerkstatus dat de YouTube-videospeler video's op uw computer afspeelt. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:


Onderzoek alle apps op uw computer en alle andere apparaten die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Schakel het programma of gadget uit dat de netwerkverbinding van uw verbindingssnelheid vertraagt.

Laad de video opnieuw op YouTube.

Controleer of dit het probleem oplost. Je zult het zwarte scherm op je YouTube-videospeler niet meer zien als deze oplossing voor jou werkt.


Oplossing 4: Schakel uw browserextensies uit


Je browserextensies, met name extensies voor het blokkeren van advertenties, kunnen soms problemen veroorzaken met de YouTube-website. Schakel ze een tijdje uit om te zien of het probleem verdwijnt. Volg de onderstaande procedures om extensies in uw webbrowsers (met name Google Chrome, Firefox en Microsoft Edge) uit te schakelen:


  • Als je de YouTube-video bekijkt op Google Chrome
  • Als je de YouTube-video bekijkt in Firefox
  • Als je de YouTube-video bekijkt op Microsoft Edge


Als je de YouTube-video bekijkt in Google Chrome:


Typ "chrome:/extensions" in het adresvak van Google Chrome en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord.


Schakel uw extensie voor advertentieblokkering uit om deze uit te schakelen.


Open een YouTube-video en kijk of deze normaal wordt afgespeeld.


Als je de YouTube-video bekijkt in Firefox:


Selecteer Add-ons via de menuknop in de rechterbovenhoek van uw Firefox-venster.


Om uw adblocking-extensie uit te schakelen, gaat u naar Extensies en selecteert u Uitschakelen.


Controleer of een YouTube-video normaal wordt afgespeeld.


Als je de YouTube-video bekijkt op Microsoft Edge:


Klik op de knop Instellingen en meer in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge en selecteer vervolgens Extensies.


Schakel uw extensie voor advertentieblokkering in om deze uit te schakelen.


Open een YouTube-video en kijk of deze normaal wordt afgespeeld.


Schakel de resterende extensies één voor één uit als de situatie blijft bestaan.


Voordat u de volgende YouTube-video deactiveert, moet u ervoor zorgen dat deze kan worden afgespeeld. Werk je een weg door de lijst met extensies totdat je de extensie ontdekt die het probleem veroorzaakt.

Als deze methode uw probleem niet verhelpt, neem dan contact op met de mensen die deze extensie leveren en vraag om advies, of installeer een andere oplossing.


Oplossing 5: Wis uw oude vastgelopen browsergegevens


Dit vervelende probleem wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door de cache en geschiedenisgegevens van uw browser. Daarom wordt aanbevolen om de browsegegevens van uw browser te wissen. Volg de onderstaande stappen om uw browsergegevens te wissen als u Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge gebruikt.


Met deze procedure worden alle browsegeschiedenis, wachtwoorden en voorkeuren van uw browser verwijderd. Wanneer u alle websites bezoekt die u hebt bezocht, moet u uw wachtwoorden opnieuw invoeren en uw voorkeuren wijzigen.

Druk tegelijkertijd op Ctrl, Shift en Delete in uw webbrowser. Er verschijnt een venster voor het verwijderen van gegevens.


Wis alle browsegegevens in uw webbrowser:


Stel het tijdbereik in dat begint wanneer u uw browser voor het eerst gebruikte en nu eindigt. Als u een Microsoft Edge-gebruiker bent,


Google Chrome


Firefox

Selecteer alle items om te wissen.


Google Chrome


Firefox


Microsoft Edge

Controleer of je video's op YouTube kunt bekijken.

Als dit probleem opnieuw optreedt, probeert u de volgende oplossing.


Fix 6: hardwareversnelling uitschakelen


Wanneer u hardwareversnelling inschakelt, geeft uw browser webpagina's weer met behulp van de GPU in plaats van de CPU. Het zal in de meeste gevallen het proces versnellen. Hardwareversnelling kan echter af en toe problemen veroorzaken. Schakel hardwareversnelling in uw browsers uit om te zien of u de YouTube-video normaal kunt afspelen.


Volg de onderstaande stappen om hardwareversnelling in Chrome en Firefox uit te schakelen.

Als u Google Chrome gebruikt, gaat u hierheen.

Als u een Firefox-gebruiker bent,


Als u Chrome gebruikt, volgt u deze stappen:


Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek van Google Chrome. Kies daarna Instellingen.


Typ hardware in de zoekbalk. Schakel vervolgens naast de functie de schakelaar uit. Gebruik deze als hardwareversnelling beschikbaar is.


Start Chrome opnieuw om te zien of het probleem zich nog steeds voordoet.


Als u Firefox gebruikt:


Selecteer Opties in de menuknop in de rechterbovenhoek van uw Firefox-venster.


Typ hardware in de zoekbalk. Schakel vervolgens de selectievakjes naast Gebruik voorgestelde prestatie-instellingen en Gebruik hardwareversnelling waar mogelijk uit.


  • Start Firefox opnieuw om te zien of het probleem nog steeds bestaat.
  • Probeer uw grafische driver bij te werken als deze reparatie niet werkt.


Fix 7: werk uw grafische stuurprogramma bij


Dit onaangename probleem kan worden opgelost door uw grafische stuurprogramma bij te werken naar de meest recente versie. Als u niet de tijd, het geduld of de vaardigheden hebt om uw stuurprogramma's handmatig bij te werken, kan Driver Easy het voor u doen.


Driver Easy zal uw systeem automatisch detecteren en de juiste stuurprogramma's lokaliseren. U hoeft niet te weten welk besturingssysteem uw computer gebruikt, u hoeft zich geen zorgen te maken over het downloaden en installeren van de verkeerde driver en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u een fout maakt tijdens de installatie.


Met de GRATIS of PRO-versie van Driver Easy kunt u uw stuurprogramma's automatisch bijwerken. Met de Pro-versie zijn er echter maar twee klikken nodig (met volledige ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen):


Driver Easy kan worden gedownload en geïnstalleerd.

Klik op Nu scannen in Driver Easy. Daarna zal Driver Easy uw computer controleren op eventuele problematische stuurprogramma's.


Om automatisch de juiste versie van dit stuurprogramma te krijgen, klikt u op Bijwerken naast uw grafische kaart en installeert u deze vervolgens handmatig. U kunt ook Alles bijwerken selecteren om automatisch de juiste versie van alle ontbrekende of verouderde stuurprogramma's op uw systeem te downloaden en te installeren (u wordt gevraagd om te upgraden wanneer u op Alles bijwerken klikt).


Als je wilt, kun je het gratis doen, maar het is gedeeltelijk handmatig.


Als je een probleem hebt met Driver Easy, neem dan contact op met het ondersteuningsteam op help@drivereasy.com voor hulp. Je moet de URL van dit bericht opnemen, zodat ze je beter kunnen helpen.


Oplossing 8: werk uw webbrowser bij


Dit probleem kan optreden als uw webbrowser verouderd is. Werk daarom uw browser bij naar de meest recente versie. Nadat u uw oude browser hebt verwijderd, moet u de meest recente versie van uw browser downloaden van de officiële website en deze op uw computer installeren.


Controleer of de YouTube-video normaal kan worden afgespeeld. Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende optie.


Fix 9: bekijk de video in een andere webbrowser


Als geen van de volgende suggesties werkt, probeer dan de video in een andere webbrowser te bekijken.


Er wordt aangeraden om het installatiepakket van de browser te downloaden van de officiële website. Probeer een YouTube-video in de browser af te spelen nadat u deze op uw pc hebt geïnstalleerd om te controleren of het probleem is opgelost.


Hopelijk kan een van de hierboven genoemde methoden je helpen! Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via Youtube Bellen Nederland.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending