hoe contact opnemen met de Instagram-autoriteit

Het vinden van een direct telefoonnummer voor een groot bedrijf als Instagram, maar het kan frustrerend zijn om daar met niemand te kunnen praten. Zelfs als er geen manier is om Instagram te bellen voor hulp, zijn er nog een aantal andere snelle en efficiënte manieren om in contact te komen met Instagram. We laten zien hoe je in contact kunt komen met het ondersteuningspersoneel van Instagram door problemen met de mobiele app te melden, zoals zorgen over ongepaste inhoud, fraude, misbruik en defecte functionaliteit.

1. Ongeschikte inhoud melden

1. de Instagram-app Om Instagram op een smartphone of tablet te openen, tik je op het Instagram-pictogram. Het heeft een camera-achtig embleem met een regenboog van kleuren als achtergrond. Open een webbrowser op uw desktop-pc en ga naar https://www.instagram.com.

  • Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Instagram-account in als je nog niet automatisch bent ingelogd. U kunt ook uw Facebook-account gebruiken om in te loggen.

2. Je kunt een direct bericht of opmerking melden door erop te tikken en vast te houden. Tik op een direct bericht of een opmerking en houd deze vast om de menu-opties weer te geven als je dit wilt melden. Beweeg uw muisaanwijzer over het bericht of de directe opmerking op een computer. Behalve directe berichten en opmerkingen is dit niet vereist voor andere soorten inhoud.

3. Klik of tik op!!, of! om het menu weer te geven. De locatie van het menusymbool is afhankelijk van het type inhoud. Op de volgende locaties vindt u de menuknop:

  • Gebruikersprofiel: Navigeer naar de gebruiker wiens profiel u wilt rapporteren en klik vervolgens op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Berichten: Zoek het bericht dat je wilt rapporteren en klik vervolgens op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.
  • Opmerkingen: zoek in de rechterbovenhoek van de Instagram-app de opmerking die u wilt melden en klik vervolgens op het uitroeptekenpictogram. Als u een computer gebruikt, klikt u op het pictogram met drie stippen naast de opmerking door de muiscursor over de opmerking naar de opmerking te bewegen.
  • Open de chat waarin het ongepaste privébericht is verzonden. Het menu wordt dan onder aan het scherm weergegeven zodra u op het bericht tikt en vasthoudt. Plaats op een computer je muis over de directe berichten en selecteer het symbool met de drie puntjes naast het bericht.
  • Verhalen: om een verhaal te melden, klik of tik je op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Live-uitzending: Klik of druk op de knop met drie stippen naast het opmerkingengedeelte als u aanstootgevend materiaal ziet in een live-uitzending.
  • Reels: To report a Reels video, tap the icon with three dots in the lower right corner of the screen.

4. Press the Report or Report Comment button. You may find it in the pop-out menu that comes when you tap the icon with three dots for posts, Stories, and Reels. When you tap and hold a message, it is at the bottom of the screen. When you tap the icon with the exclamation point, a menu with options for comments will display.

5. Click or tap the post's problem. Choose the post-related problem. You can report a wide range of issues, such as spam, sexual content, violence, bullying, hate speech, prevention of suicide, and more.

6. Klik of druk op Rapport verzenden. Instagram zal het bericht analyseren en daarna passende actie ondernemen.

2. Mobiele probleemrapportage

1. de Instagram-app Het pictogram is een camera-achtig beeld in een regenboog van kleuren. Hiermee wordt je naar de startpagina van Instagram gestuurd als je al bent ingelogd.

  • Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Instagram-account in als je nog niet automatisch bent ingelogd.

2. Tik op je profielfoto of de afbeelding AndroidIGprofile.png. Het bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het scherm. U wordt dan doorgestuurd naar uw profielpagina.

3. Druk op de menuknop. De knop met drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek is de menuknop. Hierdoor wordt het menu zichtbaar.

4. Selecteer Instellingen. Dit item staat als eerste in het menu. Hiermee ga je naar de pagina Instellingen voor Instagram.

5. Klik op Hulp. De onderkant van het menu Instellingen is waar u het kunt vinden. Het bevindt zich naast een pictogram dat op een bal lijkt.

6. Klik vervolgens op Een probleem melden. Het is de eerste selectie onder 'Help'. Opties voor het melden van een probleem worden hier getoond.

7. Kies een keuze. Selecteer een van de volgende door te tikken op:

  • U krijgt toegang tot instructies van het Helpcentrum over het melden van aanstootgevende inhoud door Spam of Misbruik (iPhone) of Spam of Misbruik melden (Android) te selecteren.
  • U kunt een probleem met een aspect van de app melden met behulp van de opties Something Is not Working (iPhone) of Rapporteer een probleem (Android).
  • U kunt algemene feedback geven om de app te verbeteren door Algemene feedback (iPhone) of Feedback verzenden (Android) te selecteren.

8. Geef details over uw probleem of kritiek. Gebruik het ingebouwde rapportagemechanisme om de post te rapporteren als je spam of misbruik wilt melden. Gebruik het daarvoor bestemde vak om een beschrijving van het probleem dat u ondervindt of uw feedback in te voeren als u een probleem wilt melden of feedback wilt geven.

  • Daarnaast heb je de mogelijkheid om een screenshot of foto te uploaden van het probleem dat je ondervindt. Tik op Galerij (voor Android) of Upload (voor iPhone) om een afbeelding te kiezen om te uploaden. Als alternatief kunt u de optie Screenshot maken gebruiken. Tik op het camerapictogram om een foto te maken.

9. Selecteer Verzenden of Verzenden. Druk op een iPhone op Verzenden in de rechterbovenhoek om een bericht te verzenden. Druk op een Android-apparaat op Verzenden in de rechterbovenhoek. U kunt nu uw melding indienen. Instagram reageert misschien niet, maar ze zullen proberen het probleem binnen een week op te lossen.

  • Ondertussen kun je je webbrowser gebruiken om naar https://help.instagram.com te gaan en links het onderwerp te selecteren dat het meest direct betrekking heeft op het probleem waarover je contact wilt opnemen met Instagram. Dit is de beste bron om te gebruiken als je hulp nodig hebt bij je account of de app.

3. Using the Help Center to Send a Report

1, Use your favourite browser to navigate to https://help.instagram.com. You can use this website to study Instagram's policies and community guidelines or to obtain assistance with a particular problem.

2. For policies and reporting, click. It can be found in the Help Center menu, near the bottom.

3. Click on Reporting Issues. A list of scenarios when you might need to report anything is shown here.

4. Select the choice that most closely matches your circumstance. On the "How to Report Things" page, there are various scenarios. Find the one that most closely fits your scenario after reading each option. Three groups have been established for them. The first category includes information on how to report offensive content. The following provides information on how to report intellectual property theft.

5. Als er een optie voor het verzenden van tekst is, klikt u op de link. Er zijn niet voor elke omstandigheid formulieren die u kunt invullen. In sommige gevallen zijn er instructies voor het melden van informatie en advies over hoe met de omstandigheid om te gaan. Sommige mensen hebben banden met externe bronnen. In andere gevallen brengt een link je naar een formulier dat je kunt invullen en verzenden naar Instagram. Klik op een blauwe tekst met de tekst 'meld het', 'meld deze persoon aan ons', 'vul dit formulier in' of een zin met die strekking als deze verschijnt. Je kunt de volgende formulieren indienen bij Instagram:

  • Vul het formulier in op https://help.instagram.com/contact/188391886430254 om pesten en intimidatie te melden.
  • Vul het formulier in op https://help.instagram.com/contact/188391886430254 om pesten en intimidatie te melden.
  • Vul het formulier in op https://help.instagram.com/contact/552695131608132 om auteursrechtschendingen te melden.
  • Vul het formulier op https://help.instagram.com/contact/334013860059654 in om aangifte te doen van een veroordeelde zedendelinquent.
  • Vul het volgende formulier in om een gebruiker jonger dan 13 jaar te melden: https://help.instagram.com/contact/723586364339719
  • Vul het formulier hier in als u denkt dat uw account per ongeluk is gedeactiveerd: https://help.instagram.com/contact/606967319425038

6. Vul het formulier in. Afhankelijk van het formulier dat je hebt gekozen, verandert het formulier. Gebruik de beste informatie die je hebt om de vragen te beantwoorden.

7. Selecteer Verzenden. Klik op de blauwe knop "Verzenden" onderaan het formulier zodra u het formulier heeft ingevuld om het rapport te verzenden. Instagram zal zich inspannen om het probleem binnen een week op te lossen, maar je kunt al dan niet iets van hen horen.

4. Probleemoplossing

1. Blokkeer onaangename of vervelende gebruikers. De eenvoudigste techniek om te voorkomen dat iemand je lastigvalt op Instagram als je voortdurend van streek bent, is door ze te blokkeren.

  • Als de persoon in kwestie andere gebruikers met geweld intimideert of lastigvalt, kun je deze ook melden via het Instagram Helpcentrum.

2. Verander regelmatig uw wachtwoord. Wijzig ten minste eenmaal per zes maanden uw wachtwoord om hacking of compromittering van uw account te voorkomen.

  • Als je je wachtwoord bent vergeten of niet meer geldig bent, kun je ook een onbekend Instagram-wachtwoord resetten.

3. Denk erover na om je account op privé te zetten. Binnen de instellingen van de mobiele app kun je je Instagram-account privé maken, zodat degenen die je nog niet volgen, je inhoud niet kunnen zien totdat je hun volgverzoek accepteert:

  • Bezoek Instagram.
  • Tik in de rechterbenedenhoek op het profielsymbool.
  • Selecteer Instellingen.
  • Klik op Privacy.
  • Schakel de optie "Privé-account" in.
  • Druk op Ja als daarom wordt gevraagd.

4. Als uw account is uitgeschakeld, dient u een bezwaar in. U kunt proberen bezwaar in te dienen als uw account is uitgeschakeld of geannuleerd. Open de Instagram-app op je telefoon en log hiervoor in. Uw account wordt uitgeschakeld en u ontvangt een melding. Om bezwaar aan te tekenen, volgt u de instructies. U kunt ook een bezwaar indienen door het volgende formulier in te vullen:

  • https://help.instagram.com/contact/606967319425038

5. Inhoud terugvorderen die is verwijderd wegens schending van auteursrechten of handelsmerken. Je hebt de mogelijkheid om bezwaar in te dienen als je van mening bent dat de verwijdering van een bericht dat je hebt geplaatst vanwege auteursrecht- of handelsmerkschendingen een fout was. Gebruik onderstaand formulier om een bezwaarschrift in te dienen:

  • https://help.instagram.com/contact/687106501368548

6. Schakel je Instagram-account een tijdje uit. Het kan gepast zijn om je Instagram-account tijdelijk te deactiveren als er een controverse of andere slechte activiteit is met betrekking tot je account. U kunt op elk moment weer inloggen op het account om het opnieuw te activeren.

7. Stuur een mailtje naar de factcheckers aan de buitenkant. Als je ontdekt dat een door jou gepubliceerd bericht is verwijderd of gemarkeerd als onjuist materiaal, volg dan de onderstaande stappen om per e-mail contact op te nemen met de factcheckers:

  • Tik op het hartpictogram om toegang te krijgen tot uw meldingen.
  • Tik op de melding voor foutieve informatie.
  • Klik op Volledige feitencontrole.
  • Tik op Stuur ze een e-mail met het verzoek om een e-mail van de externe fact-checker te lezen.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om in contact te komen met Instagram. Hopelijk kun je nu contact opnemen met de Instagram-autoriteit. Als je nog steeds problemen hebt om contact op te nemen met Instagram of om een oplossing te krijgen voor een Instagram-gerelateerd probleem, kun je contact met ons opnemen. Bedankt: Instagram bellen nederland.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending