Hoe Facebook te gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten

Erken dat er altijd die ene persoon zal zijn die vaak voorkomt op Facebook's "People You May Know"-lijst. Je kent die persoon natuurlijk niet direct, maar je wilt hem wel ontmoeten. Maar hoe doe je dit op Facebook zonder griezelig of stalkerachtig te klinken? In plaats van het verzoek van je buddy af te wijzen, wil je dat hij het accepteert. Hier is een snelle manier om het te doen!

1. Bepaal uw motivatie om nieuwe mensen te ontmoeten. Wil je nieuwe kennissen maken in je omgeving of ben je op zoek naar een date?

2. Toegang tot Facebook. Kijk door het gebied "Suggesties" in de rechterkolom.

3. Bekijk de portretten van iedereen. Valt iemand je op of spreekt iemand je aan?

4. Selecteer "Toevoegen als vriend" in het menu. Een klein blauw-wit scherm met de woorden "Add [Person's Name] As A Friend?" zal verschijnen.

5. Ga naar "Een persoonlijk bericht toevoegen" en klik. De rechterbenedenhoek van het kleine scherm bevat deze optie. De kans is groter dat de persoon het accepteert als u een bericht opneemt.

6. Wat je ook schrijft, zorg ervoor dat je niet duister klinkt. Gebruik zo'n zin: "Hallo, ik ben [naam]. Ik wilde hallo zeggen omdat ik hoorde dat je in de buurt was."

7. Vriendschapsverzoek verzonden! Wees niet verlegen! Het ergste dat kan gebeuren is dat ze je afwijzen.

8. zodra ze hebben geaccepteerd, begin je te kletsen. Je kunt berichten op hun prikbord achterlaten of een pop-updiscussie met hen starten.

9. Als je eenmaal vriendelijker begint te worden, stel dan een tijd in om elkaar te ontmoeten. Zorg ervoor dat je elkaar voor het eerst buiten je huis ontmoet, bij voorkeur in een winkelcentrum of pretpark.

10. Veel plezier met het maken van nieuwe Facebook-verbindingen!

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om nieuwe mensen op Facebook te ontmoeten. Nu kun je zonder problemen nieuwe mensen ontmoeten op Facebook. Als je een probleem hebt met Facebook, kun je contact met ons opnemen. Bedankt : Facebook bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending