Hoe Instagram-advertenties te vinden

Er zijn eenvoudigere manieren om advertenties te vinden dan door uw feed te bladeren en af ​​en toe berichten te zien met 'Gesponsord' naast de naam van het product in de linkerbovenhoek. Deze wikiHow laat je zien hoe je advertenties op Instagram kunt identificeren, inclusief advertenties waarmee je al interactie hebt gehad en advertenties die door een bepaald profiel worden beheerd.

1. De advertenties waarmee u interactie hebt gehad, kunnen worden gevonden

1. de Instagram-app Op je startscherm, in de app-lade of door te zoeken, kun je het pictogram van deze app vinden, dat lijkt op een camera op een regenboogachtergrond.

  • Gebruik een webbrowser en ga naar https://instagram.com als een andere optie.

2. Selecteer je profielpictogram, ook wel je profielfoto genoemd (AndroidIGprofile.png). Meestal vindt u deze in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

3. Tik op ☰. Dit is te zien in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Selecteer Instellingen. Deze vind je onderaan het menu.

5. Tik op Advertenties. Dit bevindt zich meestal in het midden van het menu, onder 'Beveiliging' onder aan het scherm.

6. Advertentieactiviteit, tik op. Meestal is dit het eerste item op het menu.

  • Je wordt doorgestuurd naar een pagina met alle advertenties waarop je hebt geklikt, inclusief die in Stories en je feed, wanneer je hierop tikt.

2. De advertenties van een profiel op één plek

1. de Instagram-app Op je startscherm, in de app-lade of door te zoeken, kun je het pictogram van deze app vinden, dat lijkt op een camera op een regenboogachtergrond.

  • Gebruik een webbrowser en ga naar https://instagram.com als je wilt.

2. Ga naar het profiel waar de advertenties staan die je wilt zien. Door op de afbeelding naast de advertentie te drukken, krijgt u toegang tot dit profiel in uw feed, of u kunt de zoekbalk gebruiken om het te vinden.

3. Tik op ⋮ of •••. Elk van deze symbolen zorgt ervoor dat er een menu verschijnt in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Selecteer Over dit account door op te tikken. Meestal is dit de derde keuze op het menu.

  • U kunt details over dat account bekijken, inclusief de registratiedatum, het land van herkomst en de namen van eerdere accounts.

5. Selecteer Actieve advertenties. De uiteindelijke keuze op de lijst brengt je naar een bibliotheek met live Facebook-advertenties.

  • Alle huidige advertenties op Instagram en andere platforms van Facebook worden weergegeven in de Facebook-advertentiebibliotheek. Advertenties die zijn stopgezet, onderbroken of geannuleerd, zijn echter niet zichtbaar in de Facebook-advertentiebibliotheek.

We hope this guide has helped you find ads on Instagram. Now you can search ads on Instagram without any problemIf you have any problem related to Instagram then you can contact us. Thank You : Instagram nederland bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending