Hoe krijg je tienduizend Instagram-volgers

Gevolgd worden door 10k Instagram-gebruikers is een spannende prestatie. Naast het plaatsen van je in de felbegeerde "micro-influencer"-laag, zal het hebben van 10k volgers aan anderen laten zien dat je een gerenommeerde producent in je branche bent. Maar waar vind je je eerste 10k fans? Je leert trefzekere methoden in dit wikiHow-artikel om je Instagram-aanhang te vergroten tot 10k en meer!

1. Blijf bij je vakgebied.

Mensen abonneren zich op accounts die inhoud publiceren in hun favoriete niches. Mensen weten dat ze je account moeten volgen als ze normale, onderscheidende inhoud met een verbindend thema op je profiel zien, omdat het hen de inhoud geeft die ze willen. Mensen zullen je echte doel of merk niet begrijpen als je materiaal moeilijk te categoriseren is.

  • Hoewel mensen je op Instagram volgen omdat ze je toekomstige materiaal willen zien, vinden ze je vanwege je bestaande spullen. Door trouw te blijven aan uw specialiteit, kunt u zowel uw huidige publiek betrokken houden als nieuwe ontwikkeling bevorderen.
  • De kleine doelgroepen van micro-influencers, die doorgaans tussen de 10 en 100k volgers hebben, spreken adverteerders aan.
  • Houd bij elke beurt rekening met uw doelgroep wanneer u iets nieuws op Instagram plaatst. Zij wie? Wat missen ze? En hoe past uw artikel binnen uw specialiteit en voorziet u tegelijkertijd in die behoefte?

2. Verhoog het betrokkenheidspercentage.

Meer mensen zullen willen deelnemen aan de discussie als er meer likes en reacties op je berichten zijn. Het is onwaarschijnlijk dat iemand je volgt als ze je geweldige berichten vinden en merken dat niemand erop reageert of ze leuk vindt. Om uw betrokkenheid te verbeteren, start u gesprekken met uw publiek en moedigt u hen aan om met elkaar te communiceren. Om een gesprek aan te moedigen, voegt u oproepen tot actie toe aan uw bijschriften, zoals 'Vertel ons over een keer dat u...' Vertel verhalen, stel vragen en nodig uit tot discussie over trending problemen.

  • Om de betrokkenheidsratio van een bericht te krijgen, tel je alle interacties bij elkaar op (inclusief vind-ik-leuks, opmerkingen, deelacties en opgeslagen berichten) en deel je dit door het aantal volgers dat je hebt.
  • Adverteerders zullen u zien als een autoriteit in uw niche nadat u 10k volgers op uw account heeft en een hoog interactiepercentage, waardoor uw account aantrekkelijker voor hen wordt en aanzienlijk winstgevender voor uw merk.

3. Produceer dingen die anderen willen delen.

De vrienden van je huidige volgers zullen je waarschijnlijk volgen als ze het nieuws over je berichten aan hen verspreiden. Zorg ervoor dat uw geschriften de moeite waard zijn om te delen; dit is de sleutel. Wat voor soort dingen worden geacht het delen waard te zijn?

  • onderhoudende inhoud korte video's en berichten die interessant, vermakelijk of anderszins gerelateerd zijn. Check deze actuele Instagram Reels voor inspiratie.
  • educatief materiaal Levensreddende adviezen, aanwijzingen, gedetailleerde instructies en fascinerende geschiedenislessen.
  • Stories that viewers can relate to include amusing, poignant, emotive, life-changing, or inspirational images, videos, and texts.
  • Visually appealing images and graphics: The best graphics, well-lit images, and visually appealing posts are all deserving of sharing.

4. Use hashtags properly.

De beste techniek om nieuwe volgers te krijgen zonder te investeren in advertenties is met hashtags. De zoekfunctie van Instagram wordt door gebruikers gebruikt om hun favoriete onderwerpen op te zoeken, dus u wilt dat uw inhoud daar verschijnt! Plaats uw hashtags altijd in de beschrijving van het bericht in plaats van individuele opmerkingen. Door de hashtags in je bijschrift te plaatsen, weet je zeker dat je berichten gerelateerd zijn aan de hashtags die je kiest.

  • Gebruik in elk bericht 5 tot 10 populaire hashtags die betrekking hebben op uw onderwerp.
  • Bekijk trending hashtags die van toepassing zijn op uw inhoud. Maak er een routine van om de berichten van makers die vergelijkbaar zijn met jou te scannen om te zien welke hashtags ze gebruiken.

5. Geef je beste berichten een boost.

Om uw materiaal onder de relevante doelgroep te verspreiden, maakt u advertentiecampagnes op Instagram. De betaalde advertentiefuncties op Instagram zijn een geweldige methode om nieuwe doelgroepen te bereiken die je anders misschien niet zou hebben. Als je het geld hebt en vastbesloten bent om je aantal volgers te verhogen tot minstens 10k, is het promoten van je berichten de meest effectieve manier om nieuwe volgers te krijgen. U kunt uw doelmarkt selecteren, uw gewenste bereik bereiken en het zelfs eenvoudig maken voor mensen om rechtstreeks naar uw website te gaan.

6. Houd uw inzichten in de gaten om te zien wat effectief is.

Ontdek welke van je berichten de nieuwste volgers aantrekt. Je kunt nuttige informatie bekijken, zoals statistieken over de groei van volgers als je een Business- of Creator-account hebt door op het Insights-pictogram in je profiel te tikken. Als specifieke berichten, verhalen of rollen leiden tot een grotere toename van het aantal volgers, gebruik die berichten dan als inspiratie voor volgende berichten.

7. Voer de rollen in.

Instagram-rollen worden overal in de Instagram-app agressief geadverteerd. Instagram biedt gebruikers relevante rollen van profielen die ze nog niet volgen terwijl ze door hun berichten bladeren. U kunt meer mensen bereiken dan u kunt met standaard foto- en videoberichten of verhalen als mensen uw rollen aan hen aanbevelen. De meest waarschijnlijke films om de aandacht van het publiek te trekken, zijn films die plezierig, humoristisch en leuk zijn.

Probeer de nieuwe functies die Instagram aan het platform toevoegt wanneer ze dat doen! Instagram zal waarschijnlijk het woord aan een groter publiek verspreiden over uw gebruik van hun nieuwe functies.

8. Doe mee en volg andere makers.

Instagram is een communityplatform. Het opbouwen van banden met mensen buiten je huidige volgers is cruciaal voor jou als communitylid. Vind Instagram-accounts die voor jou relevant zijn, volg ze en maak connecties met zowel de makers als de volgers. Je mag verwachten dat ze je terug zullen volgen!

  • U kunt netwerken voor aankomende samenwerkingen door andere auteurs te volgen, wat u ook de mogelijkheid biedt om te ontdekken wat succesvol is voor anderen.
  • Neem deel aan natuurlijke dialogen in plaats van de berichten van anderen te spammen om organische resultaten te krijgen.

9. Organiseer lucratieve wedstrijden en promoties.

Als je al een sterke aanhang hebt, introduceer dan wedstrijden die je bereik kunnen vergroten. Door zowel nieuwe als bestaande volgers te belonen, vergroten veel influencers het aantal volgers. Overweeg een prijs die mensen echt willen, en dring er vervolgens bij uw volgers op aan om vrienden te taggen waarvan zij denken dat ze geïnteresseerd zouden zijn. Maak in het reglement duidelijk dat de winnaar jouw account moet volgen om te winnen, en kijk hoe de nieuwe volgers binnenstromen.

10. Verhoog het verkeer naar uw blog en sociale media-pagina's.

Mensen die je al op andere websites volgen, zullen dat waarschijnlijk ook op Instagram willen doen. Dit geldt met name voor bloggers, Twitter-gebruikers en bedrijfseigenaren die al elders volgers hebben, maar net beginnen op Instagram. Voor een naadloze ervaring kun je je Instagramverhalen delen op Facebook en je Instagram-berichten insluiten in je blog.

11. Sluit je aan bij een uitstekende verlovingspod.

Engagement pods zijn gemeenschappen van gelijkgestemde contentproducenten die betrokken zijn bij elkaars werk. Betrokkenheidspods zijn over het algemeen discutabel omdat ze kunstmatige interacties met Instagram-foto's bevorderen. Dit zijn echter slechts de grotere, meer spammy engagement-pods. Een eenvoudige techniek om de aandacht te vestigen op berichten met een lage betrokkenheid, is om lid te worden van een kleinere gespecialiseerde groep gelijkgestemde artiesten die elkaars berichten leuk zullen vinden en erop reageren. Bovendien is de kans groter dat individuen interactie hebben met uw inhoud als ze merken dat anderen dit doen.

  • Facebook-groepen en Reddit's /r/IGPods zijn twee uitstekende bronnen voor het vinden van gespecialiseerde interactiepods. Probeer weg te blijven van de grotere engagement-pods, die vaak op Telegram te zien zijn, omdat de betrokkenheid er niet organisch uitziet en Instagram zou kunnen vermoeden dat je probeert hun algoritme te beïnvloeden.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om te leren hoe je 10k volgers op Instagram kunt krijgen. Nu kun je 10k volgers krijgen op Instagram. Als je probleemloos een probleem hebt met Instagram, kun je contact met ons opnemen. Bedankt : Instagram bellen nederland.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending