Hoe WordPress te integreren met Google Invisible Recaptcha

Wil je WordPress integreren met Google's nieuwe Invisible reCaptcha? Een sterk antispamprogramma genaamd ReCaptcha zorgt ervoor dat spambots geen toegang krijgen tot uw website. Verschillende gasten hebben echter eerder hun ongenoegen geuit over hoe lastig het is.

Een van de meest recente reCaptcha-functies beschermt uw website, maar heeft nu een instelling die het voor echte sitegebruikers gemakkelijk maakt om in te loggen en routinetaken uit te voeren. Wat nauwkeuriger de slogan belichaamt: "Makkelijk voor mensen, moeilijk voor bots."

Vandaag laat ik je zien hoe je de Invisible reCaptcha for WordPress-plug-in kunt gebruiken om Google's Invisible reCaptcha in WordPress te integreren.

Beschrijf reCaptcha.

ReCaptcha is een populaire anti-spamtechnologie waarbij gebruikers op een vraag moeten reageren. Volledig geautomatiseerde openbare Turing-test om computers en mensen uit elkaar te houden is de afkorting voor het woord CAPTCHA.

Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat reCaptcha verschilt van CAPTCHA. Beiden bereiken hetzelfde doel, maar gaan er op verschillende manieren mee om.

Een bezoeker wordt vaak gevraagd om de letters en cijfers in een afbeelding in te voeren of om alle straatnaamborden in een afbeelding te kiezen als onderdeel van het reCaptcha-proces. Voor gasten die hulp nodig hebben, zijn er ook audio-opties beschikbaar. Hoewel ze eenvoudig zijn, kan een spambot ze niet uitvoeren.

ReCaptcha is een geweldig hulpmiddel als u spam wilt stoppen. precies wat u zoekt.

Recaptcha Invisible: waarom gebruiken?

Spambots zijn een groot probleem voor websites van elke omvang, zoals de meeste website-eigenaren weten. Er zijn tal van plug-ins en technologieën die u kunt gebruiken om uw website te beveiligen om dit te voorkomen. Geen enkele is echter zo bekend of populair als reCaptcha van Google.

Door met een paar simpele vragen te bevestigen of bezoekers bots zijn, beveiligt het elke dag miljoenen websites. Met de introductie van de "onzichtbare" reCaptcha-functie komt daar momenteel verandering in.

Dit is onderscheidend omdat u niet altijd het hokje hoeft aan te vinken om aan te tonen dat u een persoon bent.

Ik weet wat u denkt: hoe verbetert dat de beveiliging van uw website?

In wezen kan Google de verdachte activiteit herkennen en, afhankelijk van uw keuze, wordt alleen het meest verdachte gedrag gevraagd om een vakje aan te vinken of een conventionele reCaptcha-uitdaging te voltooien. Dit houdt in dat legitieme bezoekers niet mogen worden geschaad door bots te voorkomen.

WordPress onzichtbare reCaptcha-installatie

Deze effectieve anti-spamtechnologie is eenvoudig in uw website op te nemen dankzij de Invisible ReCaptcha for WordPress-plug-in. Het werkt met een groot aantal andere plug-ins, waaronder Contact Form 7, WooCommerce en bbPress.

Kies in het linker beheerderspaneel Plug-ins en kies vervolgens de optie Nieuw toevoegen.

Gebruik het beschikbare zoekvak om te zoeken naar Invisible reCaptcha voor WordPress. Het kan daarom handig zijn om andere plug-ins op te halen.

U kunt de plug-in Invisible reCaptcha voor WordPress installeren door op de knop "Nu installeren" te klikken nadat u deze hebt gevonden door naar beneden te scrollen en deze te vinden.

Een onzichtbare reCaptcha-sitesleutel verkrijgen

Selecteer de Onzichtbare reCaptcha-optie onder Instellingen aan de linkerkant van het beheerderspaneel. De pagina met primaire instellingen wordt dan weergegeven.

U kunt hier uw reCaptcha-account aanmaken. U hebt een API-sleutelpaar nodig, zoals beschreven door Google. Zowel een sitesleutel als een geheime sleutel maken hier deel van uit. Gelukkig is dit een vrij gemakkelijke en eenvoudige procedure.

Bezoek eerst de reCaptcha-beheerderswebsite. Als u nog niet eerder heeft ingelogd, wordt u gevraagd dit te doen. Eenmaal binnen, selecteer "+" om een nieuwe set API-sleutels toe te voegen.

Hier kunt u de reCaptcha-versie van uw voorkeur kiezen, de naam van het domein van uw website intypen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Nu zou je je gedwongen kunnen voelen om reCaptcha versie 3 te kiezen, maar dat wil je niet.

ReCaptcha v3 is een aparte tool en niet alleen een verbeterde versie van v2. In plaats van vragen te stellen, geeft het elke bezoeker een score die kan worden gebruikt om de hoeveelheid verkeer die naar uw website komt te analyseren zonder enig effect op de bezoeker. Het is ontworpen om samen te werken met andere anti-spamprogramma's.

Kies in plaats daarvan reCaptcha v2 en kies vervolgens de optie Onzichtbare reCaptcha-badge in het menu dat verschijnt.

Typ daarna uw domeinnaam. Controleer of u de URL correct hebt ingevoerd. Als dit niet het geval is, zal de plug-in niet goed werken.

Vink het vakje aan om de algemene voorwaarden te accepteren nadat u ervoor heeft gezorgd dat de e-mail in het gedeelte Eigenaars juist is. Gebruik de knop "Verzenden" om af te sluiten.

Het genereren van uw sitesleutel en geheime sleutel is voltooid.

Kopieer de sleutels en plak ze vervolgens opnieuw in de overeenkomstige velden van WordPress.

Bovendien kunt u de taal kiezen (automatisch detecteren wordt aanbevolen), de positie van de badge en eventuele unieke CSS voor de badge zelf. Als u klaar bent, drukt u op de knop "Wijzigingen opslaan".

De locatie van de reCaptcha . instellen

Nadat u uw sitesleutel hebt vastgesteld, moet u nu de locatie van de reCaptcha kiezen. De plug-in is volledig compatibel met verschillende plug-ins, zoals ik al zei. U kunt de parameters voor elke plug-in afzonderlijk aanpassen.

Selecteer WordPress in het menu.

Er zijn vier hoofdalternatieven voor u beschikbaar. Om reCaptcha bij elke optie te laten verschijnen, vinkt u eenvoudig het vakje ernaast aan. Voer deze actie uit voor elke compatibele plug-in die u bezit. Zorg ervoor dat de relevante informatie wordt aangeleverd. Sommige plug-ins hebben mogelijk een plug-insleutel nodig om goed te kunnen werken.

Als u klaar bent, drukt u op de knop "Wijzigingen opslaan".

Waar je de reCaptcha ook hebt ingeschakeld, het is nu daar zichtbaar. Bekijk het in actie door uw website te bezoeken. De door u gekozen positie zal de badge zien. Bij mij stond het in de rechterbenedenhoek.

Gefeliciteerd met het plaatsen van de WordPress-plug-in voor Invisible reCaptcha. Nu spambots zijn beveiligd tegen uw website, zouden echte gebruikers geen onderbrekingen moeten ondervinden.

Denk na over het gebruik van Akismet Anti-Spam

Ik raad ten zeerste aan om de Akismet Anti-Spam-plug-in te gebruiken als je ontdekt dat spam nog steeds binnenkomt tijdens het gebruik van reCaptcha. Het bevat een aantal handige mogelijkheden om spammers te bestrijden en is speciaal gemaakt om spam in WordPress te verminderen.

Deze omvatten bescherming van contactformulieren, compatibiliteit met andere belangrijke WordPress-plug-ins, preventie van commentaarspam, duidelijke en uitgebreide informatie over wat er is voorkomen en nog veel meer. Het is een van de eerste plug-ins die elke website moet installeren.

Het is een van de meest gebruikte WordPress-plug-ins die beschikbaar is met meer dan 5 miljoen actieve installaties, wat een geweldig getuigenis is van de efficiëntie ervan. Het beste aspect is dat het gebruik ervan helemaal gratis is.

Eenvoudige manieren om spam te vermijden

Spampreventie met WordPress is eigenlijk niet moeilijk, ondanks de aanvankelijke perceptie dat het een lastige operatie is. Er zijn verschillende anti-spamprogramma's en plug-ins beschikbaar om u te helpen.

Hoewel het cruciaal is om te beseffen dat veel van deze plug-ins en hulpprogramma's doorgaans als een geheel worden geleverd. Zorg ervoor dat u slechts één antispamprogramma gebruikt, tenzij de ontwikkelaars specifiek anders specificeren, aangezien veel van hen niet compatibel zijn met elkaar.

Welke anti-spamtools gebruikt u om de zuiverheid van uw website te behouden? Sinds u Invisible reCaptcha op uw website implementeert, is spam dan afgenomen?

We hopen dat deze handleiding je heeft geholpen om Invisible Recaptcha aan Google toe te voegen. Hopelijk kun je nu Recaptcha toevoegen aan Google. Als u hier nog steeds problemen mee heeft, kunt u contact met ons opnemen voor een oplossing met betrekking tot Google. Bedankt: Google bellen nederland.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending