Instagram nog een keer activeren

Deze wikiHow vertelt je hoe je bezwaar kunt maken tegen een Instagram-uitgeschakeld account en hoe je je Instagram-account opnieuw kunt activeren nadat je het tijdelijk hebt gedeactiveerd. U kunt alleen een nieuw account openen als uw oude is verwijderd.

1. Een gebruikersaccount intrekken

1. Zorg ervoor dat uw account voldoende lang inactief is geweest. Instagram heeft normaal gesproken een paar uur nodig om de deactiveringsprocedure te voltooien wanneer je ervoor kiest om dit te doen. Gedurende deze tijd kunt u uw account niet opnieuw activeren.

  • U zou geen problemen moeten hebben om weer in te loggen als uw account langer dan een dag inactief is geweest.

2. Houd er rekening mee dat een verwijderd account niet opnieuw kan worden geactiveerd. Je kunt je Instagram-account niet opnieuw activeren als je besluit het te verwijderen.

3. de Instagram-app Tik op het Instagram-app-pictogram, dat eruitziet als een camera met verschillende kleuren.

4. Uw gebruikersnaam, e-mailadres of telefoonnummer moet worden ingevoerd. Zet dat in het tekstvak bovenaan. Zolang ze zijn gekoppeld aan het account dat u opnieuw wilt activeren, kunt u elk van deze inloggegevens gebruiken.

  • Afhankelijk van het scherm waarop Instagram laadt, moet je mogelijk op een aanmeldingsknop of link drukken voordat je de aanmeldingspagina ziet.

5. hier uw wachtwoord. Vul hierbij het tekstveld "Wachtwoord" in.

  • U moet uw wachtwoord opnieuw instellen als u het niet meer weet.

6. Klik op Inloggen. De onderkant van het scherm is waar het is. Hiermee log je in op Instagram en wordt je account opnieuw geactiveerd als je inloggegevens correct zijn.

7. Let op de aanwijzingen die op het scherm worden weergegeven. Voordat je toegang krijgt tot je account, moet je mogelijk de herziene gebruiksvoorwaarden accepteren of je telefoonnummer bevestigen, afhankelijk van hoe lang je Instagram-account inactief is geweest.

  • U hoeft geen andere acties te ondernemen om uw account opnieuw te activeren nadat u zich hebt aangemeld, aangezien het hierdoor alleen maar opnieuw wordt geactiveerd.

2. Een uitgeschakeld accountbezwaar

1. Controleer dit om er zeker van te zijn dat uw account is opgeschort. Probeer de Instagram-app te openen en je inloggegevens opnieuw in te voeren. Als je na het klikken op inloggen een melding ontvangt met de tekst "Je account is uitgeschakeld" (of iets dergelijks), heeft Instagram je account uitgeschakeld omdat je de gebruiksvoorwaarden hebt geschonden.

  • Als je alleen een foutmelding krijgt, zoals 'Onjuist wachtwoord of gebruikersnaam', heeft Instagram je account niet afgesloten. Probeer voor een reparatie de probleemoplossing.

2. Activeer het Instagram-bezwaarformulier. Open de webbrowser op uw computer en ga naar https://help.instagram.com/contact/606967319425038. Gebruik dit formulier om Instagram te vragen je toegang tot je account te geven.

3. Uw naam alstublieft. Voer uw voor- en achternaam precies zo in als ze worden weergegeven in het tekstvak "Volledige naam" bovenaan de pagina. op je Instagram-account.

4. de gebruikersnaam die u gebruikt. Voer in het tekstveld 'Je Instagram-gebruikersnaam' je Instagram-gebruikersnaam in.

5. Geef uw telefoonnummer en e-mailadres op. Voer ze in de corresponderende tekstvelden in voor "Uw e-mailadres" en "Uw telefoonnummer".

6. Vul het bezwaarformulier in. Voer in het laatste tekstvak op de pagina een beknopt bericht in waarin u aangeeft waarom u vindt dat uw account niet moet worden gedeactiveerd. Houd bij het schrijven van uw bezwaar rekening met de volgende aanbevelingen:

  • Beschrijf hoe uw account is uitgeschakeld en waarom u denkt dat het een vergissing was.
  • Vermijd excuses, omdat dit suggereert dat je iets verkeerd hebt gedaan.
  • Gebruik nooit harde taal; houd in plaats daarvan je toon vriendelijk.
  • Zeg 'Dank je wel!'

7. Selecteer Verzenden. Onderaan de pagina staat een blauwe knop. Door dit te doen, stuur je Instagram een verzoek om je account te herstellen; als zij daartoe besluiten, ontvang je een melding en kun je inloggen.

Totdat Instagram een uitspraak doet, kun je meerdere keren per dag beroep aantekenen.

3. Inlogproblemen oplossen

1. Probeer in te loggen met uw telefoonnummer of e-mailadres. Als je gebruikersnaam niet werkt om in te loggen, kun je ook je telefoonnummer of e-mailadres proberen.

  • Evenzo, als u gewoonlijk uw e-mailadres of telefoonnummer gebruikt, kunt u proberen in te loggen met uw gebruikersnaam.
  • Ongeacht de inloggegevens die u kiest, uw wachtwoord moet correct zijn.

2. Verander het wachtwoord. Als je het juiste wachtwoord van je Instagram-account niet meer weet, kun je het opnieuw instellen vanaf je telefoon of computer.

3. Schakel bij het inloggen de wifi op uw telefoon uit. Het gebruik van mobiele data in plaats van wifi kan je helpen bij het inloggen als het probleem bij de Instagram-app ligt en niet bij je inloggegevens.

4. Gebruik voor toegang tot Instagram een apart platform. Als u een andere telefoon, computer of browser gebruikt om in te loggen op uw account, kan dit probleem worden opgelost als uw telefoon of computer gegevens in de cache heeft die u verhinderen dit te doen.

5. Installeer Instagram opnieuw nadat je het hebt verwijderd. Het opnieuw installeren van Instagram kan soms inlogproblemen oplossen die door de applicatie zijn veroorzaakt.

  • Dit garandeert ook dat je de meest recente versie van de Instagram-app hebt als deze verouderd is.

6. Bedenk of je de servicevoorwaarden van Instagram hebt overtreden. Als je een melding ontvangt waarin wordt beweerd dat je account niet bestaat, heeft Instagram deze mogelijk vernietigd als gevolg van een schending van de gebruiksvoorwaarden.

  • Het plaatsen van naaktheid, het lastigvallen van andere gebruikers, het op de markt brengen van gevaarlijke producten en fraude zijn voorbeelden van veel voorkomende overtredingen.
  • Wanneer u de Gebruiksvoorwaarden schendt, kan uw account zonder voorafgaande kennisgeving worden opgeschort of geannuleerd.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om je Instagram-account opnieuw te activeren. Nu kun je je Instagram-account probleemloos opnieuw activeren als je problemen hebt met Instagram, zodat je contact met ons kunt opnemen | Dank je : Instagram bellen nederland.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending