Op Facebook Messenger, hoe berichten te verwijderen

Het verwijderen van Facebook Messenger-berichten is eenvoudiger dan je zou denken. Een bericht dat u uit een chat verwijdert, verschijnt nooit meer aan uw kant van het gesprek. Je kunt zelfs gesprekken in hun geheel wissen zonder ze ooit te openen! De snelste methoden om specifieke berichten en hele gesprekken op Facebook Messenger te verwijderen, worden uitgelegd in dit wikiHow-artikel.

1. Mobiel

1. Fb Messenger moet worden geopend. Het pictogram van de Messenger-app, dat eruitziet als een tekstballon met een witte bliksemschicht erin, moet worden geselecteerd. Als je bent aangemeld bij Messenger wanneer je hierop klikt, verschijnt er een lijst met je recente gesprekken.

  • Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd om door te gaan als u momenteel niet verbonden bent met Messenger.

2. Kies een dialoog. Als je een discussie met berichten wilt verwijderen, tik je erop. Als het gesprek oud is, moet u mogelijk hieronder scrollen.

  • Wanneer Messenger wordt gestart en je die chat niet wilt lezen, klik je eerst op de knop 'Terug' in de linkerbovenhoek.
  • Als je discussies niet in de lijst staan, klik je op het tabblad Start om de gesprekslijst te openen.

3. Tik op het bericht en houd het vast. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast nadat je het hebt gevonden. Er zal een menukaart zijn.

  • In tegenstelling tot Android-gebruikers, die een menuvenster in het midden van het scherm zien, zien iPhone-gebruikers dit menu onderaan het scherm.

4. Druk op Verwijderen. Het kan worden geselecteerd uit het menu.

5. Selecteer Verwijderen wanneer daarom wordt gevraagd. Hoewel de persoon (of personen) met wie het gesprek nog aan de gang is, het bericht kan zien, wordt het bericht hierdoor van uw kant van het gesprek verwijderd.

6. Een dialoog in zijn geheel verwijderen. Volg op een mobiel apparaat deze stappen om een chat in zijn geheel te verwijderen:

  • Zoek de discussie die u wilt beëindigen.
  • Het gesprek kan worden aangetikt en vastgehouden totdat een pop-upmenu verschijnt.
  • Selecteer op de iPhone Gesprek verwijderen of Verwijderen (Android).
  • Selecteer Gesprek beëindigen wanneer daarom wordt gevraagd.

2. Bureaublad

1. Zet Facebook op. Open uw browser en ga naar https://www.facebook.com. Als u bent aangemeld bij uw Facebook-account, wordt uw nieuwsfeed gestart.

  • Voer uw e-mailadres (of telefoonnummer) en wachtwoord in als u nog niet bent ingelogd voordat u doorgaat.

2. Selecteer "Messenger" in het menu. Het ziet eruit als een bliksemschicht in een tekstballon. Dit is te zien op de Facebook-pagina in de rechterbovenhoek. Er zal een vervolgkeuzemenu zijn.

3. Klik op om alles van Messenger te bekijken. In de linkerbenedenhoek van het vervolgkeuzemenu staat een link naar deze pagina. Hiermee wordt de Facebook Messenger online app gelanceerd.

4. Kies een dialoog. Selecteer het gesprek nadat u het gesprek hebt gevonden dat de berichten bevat die u wilt verwijderen.

  • Als u een oudere chat wilt ontdekken, moet u mogelijk naar beneden scrollen in de linkerkolom met gesprekken.

5. Plaats de muisaanwijzer op een bericht. U zou dit bericht waarschijnlijk van uw systeem willen verwijderen. U zou een pictogram met een blij gezicht en een pictogram met drie stippen naast het bericht moeten zien verschijnen wanneer u eroverheen beweegt.

6. Klik op ⋯. Het staat ofwel aan de linkerkant van een bericht dat je hebt verzonden of aan de rechterkant van het bericht dat je hebt ontvangen. Een optie zou in een pop-upvenster moeten verschijnen.

7. Druk op Verwijderen. Dit is de pop-upkeuze die zich naast het pictogram bevindt.

8. Druk desgevraagd op Verwijderen. Een rode knop, dat wel. Het bericht is niet meer zichtbaar vanaf jouw kant van de chat, maar is nog wel zichtbaar voor de andere partij (of partijen) in het gesprek.

9. Een dialoog in zijn geheel verwijderen. Volg deze stappen om een chat te beëindigen als je dat wilt:

  • Kies een gesprek.
  • Selecteer in de rechterbovenhoek van het gesprek het tandwielvormige pictogram Windowssettings.png.
  • Het kan nodig zijn dat u daar eerst op het I I-pictogram klikt.
  • Selecteer in de vervolgkeuzelijst Verwijderen.
  • Druk desgevraagd op Verwijderen.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om berichten op je Facebook Messenger te verwijderen. Nu kunt u het bericht op uw Facebook Messenger verwijderen. Als u een probleem heeft met Facebook, kunt u contact met ons opnemen. Bedankt : Facebook nederland bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe herstel ik mijn eBay-account?

Fix Outlook Mac Error Code 3253 met eenvoudige bewezen tips

Niet voor uitzending Review - Absoluut voor uitzending